Klinikk Helheten

Klikk her for å redigere undertittel

HELO LX   HELSEARMBÅND                                                            kristenoggunn.worldgn.com  


HELO lx   Helsearmbånd 

DU HAR ALDRI SETT MAKEN !

I motsettning til ordinære helsearmbånd er ikke Helo lx  begrenset til bare visning, men i  tillegg raporterer den og lagrer alle dine fysiske data døgnet rundt, år etter år . Helo lx smartarmbånd har aktive sensorer som , mineraler og stener som direkte  påvirker menneskekroppen. Den utfører kontinuerlig 24 timers opptak av bl.a dine følelser, søvnkvalitet, tretthet, trening, blodtrykk, hjertefrekvens, pustefrekvens og EKG m.m

Den har til og med en panikk knapp med innebygd SOS GPS Lokator med Google kartvisning hvis du befinner deg i en nødsituasjon.

Andre funksjoner som kommer er bl.a blodsukkermåling (uten å stikke hull i huden -Patentsøkt) blodtemperatur, alkoholmåler,mygg og mosquito beskyttelse,fertilitetsvarsler, m.m 

Se  vår 2 minutter video her :VI ER MED DEG , HVERT  ENESTE STEG PÅ VEIEN .

La oss inse det , livet er hektisk til tider , og til tross for våre gode intensjoner glemmer vi noen ganger å fortsette med gode vaner og passe på vår helse. HELO LX glemmer ikke dette . Uansett om du er ute eller hjemme, ektiv eller ikke , så vil HELO lx  gi deg all informasjon og status  om din egen kropp i sanntid. Batteritid på HeloLX + er ca  5 dager ved full lading.                                                                                               

                                                                                                                                                                                                  


                                                                                                                            

HELO LX+  DET MEST AVANSERTE HELSEARMBÅND OG LIVSSTILSENHET PÅ MARKEDET
Helolx+ ble fremstemt som det aller beste produktet innen direktesalgsindustrien i 2017 av det mest seriøse magasinet innenfor direktesalg Business for Home, blandt tusenvis av selskaper og produkter.
KJØP DIN HELO LX HER  :

kristenoggunn.worldgn.com