top of page

Våre behandlinger

Økologisk og botanisk fot og hudpleiebehandling.

Deilig hudpleiebehandling med helt rene økologiske produkter fra Klinikk Helheten, samt Lena Losciale.

Liten hudpleiebehandling inkluderer rengjøring, peeling,

dyprensende maske ,massasje av nakke og bryst.


Stor hudpleiebehandling inkluderer rengjøring, peeling, dyprensende

maske, fuktmaske, deilig massasje av hender eller føtter + lett make-up.


Deilig fotpleie som består av fotbad med deilige urter, klipping og filing av negler, filing og fjerning av hard hud. Avsluttes med deilig massasje på føtter og legger.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsmetode, basert på den tradisjonelle kinesiske medisinen. Ordet akupunktur kommer fra latin og betyr ”å stikke med nål”. Behandlingen består i å stikke tynne nåler gjennom huden på bestemte steder på kroppen for å forebygge eller behandle sykdom eller for å bedøve eller lindre smerte.

I kinesisk medisin ser en på kroppen som en helhet bestående av en rekke vitale organer og energibaner som binder organene sammen. I dette kretsløpet skal energien strømme fritt og harmonisk – dette er en forutsetning for god helse.

.

Akupunkturpunktene ligger langs disse usynlige energibaner. Ved å behandle disse punktene kan man innvirke på energisirkulasjonen i kroppen og gjenopprette kroppens harmoniske balansen.

I tradisjonell kinesisk medisin ser man på sykdom som en ubalanse i kroppens energisystem. Man ser på kroppen som en helhet bestående av en rekke organer og kretsløp som må være i en indre balanse og harmoni. Denne indre balansen er en forutsetning for helse - det må være en likevekt mellom Yin og Yang, kulde og varme, mellom hvile og aktivitet

Biopati er en behandlingsform som fokuserer på samspillet mellom de belastninger kroppen blir utsatt for, og kroppens evne til å gjenvinne likevekt og god helse.

Biopatisk terapi handler om å forsøke å fjerne de faktorer som gjør kroppen syk, for dermed å legge til rette for kroppens evne til å helbrede seg selv . Ordet Biopati er sammensatt av de greske ordene bios(liv) og pathos (pine). I moderne språk brukes ordet pathos ofte i betydningen "behandlingsform". Vi velger å omsette ordet biopati til "biologisk medisin ".

Målet med behandlingsformen er å hjelpe kroppen til å helbrede seg selv. Prosessen der kroppen helbreder seg selv fungerer ifølge biopatien best når kroppen er i såkalt "indre balanse" eller "homeostase"Behandlingen sikter derfor mot å opprette eller gjenopprette denne balansen eller homeostasen

Biopati gir en bedre allmenn helsetilstand, forebygger helseplager og kurerer en rekke spesifikke helseplager. Biopati blir brukt av personer med for eksempel astma og allergi, eksem, betennelser, menstruasjonssmerter, giktlidelser, forstopping og diaré, candida, hormonelle lidelser og kroniske lidelser.

Aromaterapi

AROMATERAPIMASSASJE : deilig avslappende og lett massasjebehandling med eteriske oljer .


Aroma =Duft, Terapi =Behandling

Aromaterapi er bruken av essensielle oljer til forskjellige terapautiske behandlingsformer. Behandlingen kan gå direkte på et organ/organsystem f.eks. ved Inntagelse av Tea tre mot mage /tarmparasitter eller for luftveisinfeksjoner . Eterisk olje lokalt , f.eks. lavendel påsmurt brannsår for lindring og desinfisering. I aromalamper for deilig lukt i rommet , til dampbad, karbad og i kremer, oljer, hudpleie. Lag din egen parfyme.

RYGGMASSASJE: god massasje ofte i kombinasjon med akupunktur for akutte tilfeller av ryggsmerter , hodepiner og nakkesmerter 

Muskelstimulator med infrarød varmebehandling strammer opp huden og muskulaturen . Fjerner cellulitter - går i dybden. Slanker og strammer opp. Store plater gjør at den tar for seg alle store muskelgrupper . Raskt Resultat.


Spraytan med økologisk og luktfri farge. Bli brun og lekker på 30 min.Blek ??? Skal ha på en utringet kjole ? Gifte deg og vil se "lekker"ut .Vil du Bevare sommerens brunfarge .Spraytan er tingen. Helt uskadelig.

Soneterapi

Soneterapi er en alternativ behandlingsform basert på trykkpunkter i føtter og hender. Behandlingsmetoden har opphav i indianske tradisjoner og fra oldtidens Egypt, og ble tatt opp av den amerikanske legen William Fitzgerald på begynnelsen av 1900-tallet. I moderne tid er dette en av de mest utbredte former for alternativ behandling.

C/O Mineral make-up

Innholdet i sminken er rene mineraler med så få ingredienser som mulig. Ingen kjemikalier, ingen tungmetaller, ingen utfylling, ikke noe ekstra som ikke trengs. Du skal vite eksakt hva som finnes i hver eneste krukke. Her finner du ikke 'kan inneholde'.

En stor miljøsynd er all kosmetikk som kastes siden den er blitt gammel - dårlig for miljøet og for din lommebok. C/O Mineralsminke er helt organisk og kan ikke bli gammelt.

bottom of page