top of page

PROBLEMHUD

På denne siden vil vi diskutere sminkeaspektene av problemhud. Oppsøk gjerne en naturkosmetisk hudpleie terapeut, eller ta kontakt ytterligere råd om hvordan å bruke hudpleieprodukter og oljer som passer for deg.

Akne er forårsaket av bakterier får fotfeste på huden. Mineral makeup kan hjelpe på mange forskjellige måter. Ta Dekke direkte på kviser slik at du skjule kviser mens Dekke inneholder kaolin (leire) som kan absorbere urenheter. Væsker acnen så kan leiren tørke det ut og basen sitter bedre. Sinkoksid roer betennelse. Mange merker av mineral makeup merker bruker fyll-ingredienser som er billig for eksempel talkum, pil rot, maisstivelse etc.. Disse kan forårsake kløe, kviser, tilstoppede porer.

Ingrediensene er organisk og inneholder stivelse (F.eks. bakterier kan brytes ned til sukker) mate bakterier på huden, noe som kan komplisere akne.

Allergi

Jo flere ingredienser, jo flere ting er det at du kan være allergisk mot. c / o mineral makeup inneholder bare noen få ingredienser. Vi skriver tydelig hva innholdet er, slik at du kan unngå det du ikke tåler. Hvis du er veldig følsom, bør du alltid prøve produktet i armkroken din før du bruker det i ansiktet. . Vismuthoxidklorid er et tungmetall som vi mener du bør unngå fordi mange får kløe og rødhet av det.

Rosacea

Å gi deg råd med rosacea er vanskelig fordi vi er alle unike og ingen vet egentlig hvorfor man får rosacea. Vårt aller første råd er å slutte å bruke produkter med kjemikalier, fordi mange med rosacea blir så mye bedre da. Det er en prosess som ikke er lett- rett og slett fordi både mineraloljer og kjemikalier som finnes i nesten alle hudpleieprodukter og sminke som du får kjøpt.


Er du mye rød kan Dekke Grønn nøytralisere det røde. Mange av våre rosaceakunder bruker Kald Medium fordi de er så vant til å se seg selv med farge på ansiktet at de føler seg super bleke ellers - men senere, kan de bytte til Natural Medium. De fleste bruker rouge Matt gammelrosa - Da får huden en naturlig blush på kinnene og forskjellen er ikke så stor mellom belastede områder og vanlig hud.


Sol, varme og selv det å sitte ved datamaskinen reagerer mange på. Da er mineral makeup bra fordi titandioksid gir fysisk sunblock og sinkoksid gir healing og virker helbredende på huden. Så selv om du ikke ønsker å bruke sminke for forfengelighetens skyld, gjør det beskyttelsen sin skyld

Fregner er ikke et problem, men kan være problematisk å sminke. Jeg tror du bør prøve å ikke ta Base men å ta Overflate som er gjennomsiktig slik at fregnene fortsatt er synlige, men du får en glattere finish. Overflate 001 Glow tendens til å være perfekt for fregnete hud.


Misfargede øyelokk

Legg Dekke før du påfører en matt øyenskygge. Husk at øyenskygge blir mørkere på dine øyelokkene så velg en lysere nyanse hvis du ikke ønsker for mørkt.


Pigmentforandring

Har du pigmentforandringer, bør du beskytte deg mot solen som kan gi deg flere flekker. c/o mineral makeup har solfaktor tilsvarende 15. Du kan også lyse opp større pigmentforandringer med Dekke.


Røde øyelokk

Bruk Dekke Grønn eller grønn øyenskygge Moss eller Olive som vil nøytralisere det røde.


Overfladiske blodkar

Bruk Dekke Grønn, pensle på før du setter på Basen.


Arr

Har du arrete/ ujevn hud, bør du unngå produkter som glitrer. For eksempel Nyponros og Sun Glow kan markere feil, så vi anbefaler Matt Gammel rosa, fersken eller korall stedet.

Solbeskyttelse

Solen er fantastisk, gir oss vitamin D og nytelse. Men solen kan også gi store skader på huden. Derfor bør du alltid beskytte den sarte huden i ansiktet. Basen gir en solbeskyttelse tilsvarende SPF 15, takket være innholdet av titandioksid. En smart måte å få solbeskyttelse uten skadelige kjemikalier.

bottom of page